Jesienne przebudzenie

Z SUSHI LUB SOMMELIEREM NA PROMIE

  • 7
  • 1_sushi
  • 2_sushi
  • 3_wino
  • 1
  • 2
  • prom Skania
  • 2

od

330

pln

za osobę w kabinie dwuosobowej

Terminy:     październik - listopad 2020

Realizacja przy: min. 20 os.     

Czas trwania: 2 dni

Zadzwoń

+48 91 35 95 877

+48 91 35 95 696

+48 91 35 95 679

Odczarujcie jesień i wybierzcie się z nami na spotkanie (nie tylko) kulinarnej przygody.


Uwielbiacie sushi i chcecie się nauczyć jak je przyrządzać? Zapraszamy na pokład promu Skania! Pierwszy dzień wyjazdu będzie świetną okazją do relaksu. Do Waszej dyspozycji: własna kabina, restauracje i sklepy. A po 22:00 open bar dla wszystkich chętnych. Dzień drugi przywita Was spacerem po intrygującym Ystad. Ukoronowaniem wyjazdu będą oczywiście warsztaty sushi połączone z degustacją.


Jeśli natomiast gustujecie w smaku dobrego wina i chcielibyście poznać tajniki pracy sommeliera, zapraszamy na pokład Polonii. Skosztujecie dobrych trunków i zdobędziecie trochę cennej wiedzy. A wszystko to na otwartym morzu. Po degustacji, proponujemy spacer po Ystad. Odzyskacie energię i nabierzecie sił na wieczorny relaks przy open barze. Zapraszamy!


W OFERCIE

Przejazd promem w obie strony (Skania lub Polonia)

Miejsce w kabinie w obie strony

Wyżywienie na promie (śniadanie, obiad, kolacja)

Open bar w wyznaczonych godzinach

Zwiedzanie z przewodnikiem

Ubezpieczenie NNW, KL

Dodatek paliwowy, dodatek ekologiczny

Obowiązkową opłatą z tytułu Funduszu Gwarancji Turystycznej 

Uwaga! Do przekroczenia granicy wymagane jest posiadanie ważnego dokumentu tożsamości (dowód osobisty lub paszport).

Zadzwoń

+48 91 35 95 877

+48 91 35 95 696

+48 91 35 95 679

SUSHI na fali

Dzień pierwszy: 


  • 20.45 zbiórka uczestników na terminalu promowym w Świnoujściu
    (ul. Dworcowa 1), spotkanie z pilotem
  • 21.00 odprawa biletowa, zaokrętowanie na pokład promu Skania, zakwaterowanie w kabinach
  • 21.45 kolacja
  • 23.00 Wypłynięcie promu w morze
  • czas wolny – możliwość skorzystania z oferty sklepów, barów
  • nocleg


Dzień drugi:


  • 06.30 przypłynięcie do Ystad
  • 08.00 – 09.00 śniadanie, opuszczenie promu
  •  dla chętnych zejście z promu i spacer po Ystad z przewodnikiem – malownicze miasteczko portowe, które przyciąga średniowieczną szachulcową zabudową, pięknym, gotyckim kościołem Mariackim oraz wyjątkowym Klasztorem Franciszkanów z 1267 roku Jest to również główne miejsce akcji cyklu powieści szwedzkiego pisarza Henninga Mankella – to właśnie tutaj mieszka główny bohater cyklu – komisarz śledczy Kurt Wallander. W poszukiwaniu ukrytych znaków i mrocznych tajemnic, odkryjemy prawdziwą duszę tego urokliwego miasta, a także zobaczymy charakterystyczne miejsca powieści 
  • około 12.30 ponowna embarkacja na pokład promu
  • 13.30 wypłynięcie promu w morze
  • 14.00 obiad
  • czas wolny – możliwość skorzystania z oferty sklepów, barów, restauracji
  • 16.00 – 18.00 warsztaty sushi
  • 20.00 przypłynięcie promu do Świnoujścia
  • opuszczenie kabin, zejście z promu, zakończenie imprezy



Sprawdź program SUSHI na fali

Zadzwoń

+48 91 35 95 877

+48 91 35 95 696

+48 91 35 95 679

Email: grupy@unityline.pl

SOMMELIER na fali

Dzień pierwszy:


  • 11.15 zbiórka uczestników na terminalu promowym w Świnoujściu
    (ul. Dworcowa 1), spotkanie z pilotem
  • 11.30 odprawa biletowa, zaokrętowanie na pokład promu Polonia, zakwaterowanie w kabinach
  • 12.30 obiad 
  • 13.00  wypłynięcie promu w morze
  • czas wolny – możliwość skorzystania z oferty sklepów, barów
  • 16.00 – 18.00 warsztaty sommelierskie
  • 20.15 przypłynięcie do Ystad
  • dla chętnych zejście z promu i spacer po Ystad z przewodnikiem – malownicze miasteczko portowe, które przyciąga średniowieczną szachulcową zabudową, pięknym, gotyckim kościołem Mariackim oraz wyjątkowym Klasztorem Franciszkanów z 1267 roku
  • około 21.30 ponowna embarkacja na pokład promu
  • 22.00 kolacja
  • 22.30 wypłynięcie promu w morze
  • czas wolny – możliwość skorzystania z oferty sklepów, barów
  • nocleg


Dzień drugi:


  • 06.45 przypłynięcie do Świnoujścia
  • 08.00 – 09.00 śniadanie
  • opuszczenie kabin, zejście z promu, zakończenie imprezy



Sprawdź program SOMMELIER na fali

Zadzwoń

+48 91 35 95 877

+48 91 35 95 696

+48 91 35 95 679

UWAGI

Cena dla oferty SUSHI na fali:

330 PLN za osobę w kabinie dwuosobowej

430 PLN za osobę w kabinie jednoosobowej


Cena dla oferty SOMMELIER na fali:

370 PLN za osobę w kabinie dwuosobowej

470 PLN za osobę w kabinie jednoosobowej



Uwagi:


  • Oferta ważna dla grupy minimum 20 osobowej. W przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości osób w grupie, cena oferty może ulec zmianie.
  • Oferta ważna w każdy dzień tygodnia od 01.10.2020 do 30.11.2020.
  •  Istnieje możliwość zorganizowania transportu autokarowego na trasie Szczecin – Świnoujście – Szczecin za dodatkową opłatą.

Zadzwoń

+48 91 35 95 877

+48 91 35 95 696

+48 91 35 95 679

Jesienne przebudzenie

7

od

330

pln

za osobę w kabinie dwuosobowej

Terminy:     październik - listopad 2020

Realizacja przy: min. 20 os.     

Czas trwania: 2 dni

Zadzwoń

+48 91 35 95 877

+48 91 35 95 696

+48 91 35 95 679

Odczarujcie jesień i wybierzcie się z nami na spotkanie (nie tylko) kulinarnej przygody.


Uwielbiacie sushi i chcecie się nauczyć jak je przyrządzać? Zapraszamy na pokład promu Skania! Pierwszy dzień wyjazdu będzie świetną okazją do relaksu. Do Waszej dyspozycji: własna kabina, restauracje i sklepy. A po 22:00 open bar dla wszystkich chętnych. Dzień drugi przywita Was spacerem po intrygującym Ystad. Ukoronowaniem wyjazdu będą oczywiście warsztaty sushi połączone z degustacją.


Jeśli natomiast gustujecie w smaku dobrego wina i chcielibyście poznać tajniki pracy sommeliera, zapraszamy na pokład Polonii. Skosztujecie dobrych trunków i zdobędziecie trochę cennej wiedzy. A wszystko to na otwartym morzu. Po degustacji, proponujemy spacer po Ystad. Odzyskacie energię i nabierzecie sił na wieczorny relaks przy open barze. Zapraszamy!


W OFERCIE

Przejazd promem w obie strony (Skania lub Polonia)

Miejsce w kabinie w obie strony

Wyżywienie na promie (śniadanie, obiad, kolacja)

Open bar w wyznaczonych godzinach

Zwiedzanie z przewodnikiem

Ubezpieczenie NNW, KL

Dodatek paliwowy, dodatek ekologiczny

Obowiązkową opłatą z tytułu Funduszu Gwarancji Turystycznej 

Uwaga! Do przekroczenia granicy wymagane jest posiadanie ważnego dokumentu tożsamości (dowód osobisty lub paszport).

Zadzwoń

+48 91 35 95 877

+48 91 35 95 696

+48 91 35 95 679

SUSHI na fali

Dzień pierwszy: 


  • 20.45 zbiórka uczestników na terminalu promowym w Świnoujściu
    (ul. Dworcowa 1), spotkanie z pilotem
  • 21.00 odprawa biletowa, zaokrętowanie na pokład promu Skania, zakwaterowanie w kabinach
  • 21.45 kolacja
  • 23.00 Wypłynięcie promu w morze
  • czas wolny – możliwość skorzystania z oferty sklepów, barów
  • nocleg


Dzień drugi:


  • 06.30 przypłynięcie do Ystad
  • 08.00 – 09.00 śniadanie, opuszczenie promu
  •  dla chętnych zejście z promu i spacer po Ystad z przewodnikiem – malownicze miasteczko portowe, które przyciąga średniowieczną szachulcową zabudową, pięknym, gotyckim kościołem Mariackim oraz wyjątkowym Klasztorem Franciszkanów z 1267 roku Jest to również główne miejsce akcji cyklu powieści szwedzkiego pisarza Henninga Mankella – to właśnie tutaj mieszka główny bohater cyklu – komisarz śledczy Kurt Wallander. W poszukiwaniu ukrytych znaków i mrocznych tajemnic, odkryjemy prawdziwą duszę tego urokliwego miasta, a także zobaczymy charakterystyczne miejsca powieści 
  • około 12.30 ponowna embarkacja na pokład promu
  • 13.30 wypłynięcie promu w morze
  • 14.00 obiad
  • czas wolny – możliwość skorzystania z oferty sklepów, barów, restauracji
  • 16.00 – 18.00 warsztaty sushi
  • 20.00 przypłynięcie promu do Świnoujścia
  • opuszczenie kabin, zejście z promu, zakończenie imprezy



Sprawdź program SUSHI na fali

Zadzwoń

+48 91 35 95 877

+48 91 35 95 696

+48 91 35 95 679

Email: grupy@unityline.pl

SOMMELIER na fali

Dzień pierwszy:


  • 11.15 zbiórka uczestników na terminalu promowym w Świnoujściu
    (ul. Dworcowa 1), spotkanie z pilotem
  • 11.30 odprawa biletowa, zaokrętowanie na pokład promu Polonia, zakwaterowanie w kabinach
  • 12.30 obiad 
  • 13.00  wypłynięcie promu w morze
  • czas wolny – możliwość skorzystania z oferty sklepów, barów
  • 16.00 – 18.00 warsztaty sommelierskie
  • 20.15 przypłynięcie do Ystad
  • dla chętnych zejście z promu i spacer po Ystad z przewodnikiem – malownicze miasteczko portowe, które przyciąga średniowieczną szachulcową zabudową, pięknym, gotyckim kościołem Mariackim oraz wyjątkowym Klasztorem Franciszkanów z 1267 roku
  • około 21.30 ponowna embarkacja na pokład promu
  • 22.00 kolacja
  • 22.30 wypłynięcie promu w morze
  • czas wolny – możliwość skorzystania z oferty sklepów, barów
  • nocleg


Dzień drugi:


  • 06.45 przypłynięcie do Świnoujścia
  • 08.00 – 09.00 śniadanie
  • opuszczenie kabin, zejście z promu, zakończenie imprezy



Sprawdź program SOMMELIER na fali

Zadzwoń

+48 91 35 95 877

+48 91 35 95 696

+48 91 35 95 679

UWAGI

Cena dla oferty SUSHI na fali:

330 PLN za osobę w kabinie dwuosobowej

430 PLN za osobę w kabinie jednoosobowej


Cena dla oferty SOMMELIER na fali:

370 PLN za osobę w kabinie dwuosobowej

470 PLN za osobę w kabinie jednoosobowej



Uwagi:


  • Oferta ważna dla grupy minimum 20 osobowej. W przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości osób w grupie, cena oferty może ulec zmianie.
  • Oferta ważna w każdy dzień tygodnia od 01.10.2020 do 30.11.2020.
  •  Istnieje możliwość zorganizowania transportu autokarowego na trasie Szczecin – Świnoujście – Szczecin za dodatkową opłatą.

Zadzwoń

+48 91 35 95 877

+48 91 35 95 696

+48 91 35 95 679

DO GÓRY

Ważne informacje

Oferta cargo

O Unity Line

Dołącz do nas

Strefa agenta Zaloguj się Wersja mobilna